JJ Solskjerming AS

Vi skreddersyr etter dine behov og hjelper deg med råd ut fra muligheter og erfaringer.

Solskjerming fra JJ Solskjerming AS skal være lekkert, praktisk, billig og om du ønsker en interiør-bit, – fargeklatt i rommet. Vi skreddersyr etter dine behov og hjelper deg med råd ut fra muligheter og erfaringer.

Du kan finne din unike stil innen farger og tekstiler, eller gå for de trygge fargene som står seg år etter år. Om du er boligutbygger, entreprenør eller arktitekt og ønsker videresalg eller samarbeid, hjelper vi deg gjerne.

Hvorfor JJ Solskjerming AS?

JJ Solskjerming AS ble startet fordi vi som arbeider i firmaet ønsket solskjerming på egne boliger. Med en gjennomgang av ulike aktører, nå konkurrenter, så vi at prisene var merkelige høye i forhold til produktet som ble levert. Vi valgte derfor å ta kontakt med ulike produsenter for å sjekke priser og kvaliteter. Overraskelsen ble stor! Ved å tenke volum, og ikke være grådig, kunne vi levere samme produkt til en mye billigere pris. Vi ønsker å være leverandør til private boliger, hytter og kontorer, men samtidig kunne levere stort til boligprodusenter og arkitekter.

PLASSERINNG

Johnstons gate 3,
4514 Mandal